Afscheid Arend, Rik en Ricardo

3 juni 2020 22:45


Afgelopen donderdag heeft Arend Scholtens zijn laatste training aan de selectie van P.J.C. gegeven.
Deze laatste training met 22 spelers werd zoals alle trainingen de afgelopen drie seizoenen goed bezocht. Voor Arend en P.J.C. een apart “afscheid”.

Arend hebben we leren kennen als een bevlogen trainer die er voor heeft gezorgd dat het eerste jaar werd overleefd in de vierde klasse.

Het tweede jaar kende een zeer moeizame start, maar na de winterstop werd er alsnog een prijs gehaald en mocht er gestreden worden om een plek in  de derde klasse. 

Dit seizoen een prima start en mee strijdend om de prijzen. Met 6 punten achterstand op de koploper was er nog alles mogelijk, maar door COVID-19 kwam er een vroegtijdig einde aan de competitie.

Ook nemen 2 spelers afscheid om verschillende redenen.
Wij willen Rick en Ricardo bedanken voor hun jaren lange inzet voor P.J.C. en wensen ze het beste toe.
We zullen wanneer de kantine weer open mag op gepaste wijze afscheid nemen van deze drie heren.

Vanaf 1 juni heeft Loek Swarts de leiding over onze selectie en zullen spelers en trainer elkaar de komende weken betere leren kennen tijdens de trainingen. Wij wensen Loek veel succes en plezier toe bij P.J.C.

Woord namens leider Bas van der Schuur:
Ik heb Arend leren de afgelopen 2 jaar kennen als een fanatieke bevlogen trainer. Hoogtepunt was het behalen van de periodetitel in de wedstrijd tegen HOC vorig seizoen. Ook dit seizoen prachtige wedstrijden met Arend  meegemaakt waar we allebei grijze haren aan hebben overgehouden. Wat zijn we vaak van een achterstand teruggekomen.
Er had dit seizoen zeker een prijs ingezeten, welke laat ik in het midden. Helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen met Loek Swarts aan het roer. Ik wens Arend veel plezier en succes bij SV Mussel toe.

Woord namens aanvoerder Hans Nitters:
Helaas zoals elk seizoen gaan er bij een voetbalclub spelers naar een andere club en stoppen er spelers. Zo is vv PJC geen uitzondering en gaan er twee spelers helaas vertrekken. Rik Roelfsema stopt ermee en Ricardo Buitelaar gaat in het oranje spelen van Onstwedder Boys. Twee spelers die heel wat seizoenen bij vv PJC gespeeld hebben. 
Toen ik vanuit de jeugd bij het eerste mocht spelen, was Rik al een aantal jaren actief in het eerste elftal. Voor mij was hij geen onbekende aangezien hij mijn trainer is geweest bij de jeugd. Dit was voor mij natuurlijk leuk dat er een bekende bij was. Uit mijn hoofd hebben wij ongeveer twaalf seizoenen samen gespeeld altijd met veel plezier, in en om het veld. Op Rik kan je bouwen, hij is er altijd en geeft altijd 100%. Half werk was er nooit bij, soms een beetje een harde overtreding, maar goed dat hoort er ook een beetje bij toch? ;)
Ricardo kwam in 2013 bij ons voetballen, zeven seizoenen heeft hij de mooie zwart/rode kleuren van vv PJC mogen dragen. Helaas voor ons gaat hij weer terug naar Onstwedder Boys waar hij ook al eerder actief is geweest. Ricardo was een welkome aanwinst en werd al snel basisspeler. Af en toe een geel kaartje omdat hij het niet eens was met de scheidsrechter, maar dat vergeten we maar even ;) 
Samen zijn we gedegradeerd, periodekampioen geworden, kampioen geworden. In al deze mooie en minder mooie seizoenen zijn we altijd een positieve groep gebleven en daar hebben Rik en Ricardo absoluut aan bijgedragen. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg dat we jullie gezelligheid en voetbalkwaliteiten gaan missen, al verwacht ik jullie natuurlijk wel eens op een zondag langs de zijlijn :)
Hans Nitters

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!