Groenewegen, R.M.

Accommodatie

Onbekend

Na het sneu verlies vorige week tegen Bareveld, was het zaak om vandaag weer punten te pakken. Dit moest gebeuren tegen het verrassend hoog geklasseerde Gasselternijveen.

PJC begon goed aan de wedstrijd, al in de 6e minuut werd Harold Hut 1 tegen 1 met de keeper gezet alleen de laatste wist als winnaar uit het duel te komen. Snel daarna kwam de keeper van Gasselternijveen weer als winnaar uit de bus door een afstandsschot van Erwin Buurmeijer, zij het met moeite tegen te houden. In de 17 minuut moet Vincent Bakker optreden als Gasselternijveen voor het eerst dreigend wordt, echter met een goede save weet hij de bal uit z`n goal te ranselen.

In de 26e minuut is het dan voor ons wel raakals de mee opgekomen Bert Meijer een afgeslagen bal voorgeeft en Erwin Buurmeijer van dichtbij kan binnen tikken. 1-0. Hierna zijn er nog een aantal kansjes echter de 2-0 wil er niet in. Vlak voor rust is het dan wel raak. Wederom is Bert Meijer diegene die de assist geeft, wederom een afgeslagen situatie levert Bert bal bezit op en zijn pass bij de 1e paal weet  Harold Hut op waarde te schatten en binnen te tikken. 43e minuut 2-0.

Dit is een mooie opsteker vlak voor de rust.

Na de thee starten we wederom goed, Arjan heeft pech als zijn kopbal nog net word tegengehouden door de keeper. In een van de spaarzame uitvallen van Gasselternijveen gaat Rik Roelfsema er volgens de scheidsrechter iets te gretig in en krijgt hiervoor een gele kaart, kort hierna wordt hij vervangen door Jesper Eerens.  In de 56 minuut is Bert Meijer wederom bij een goal betrokken, In plaats van zelf uit te halen legt hij de bal nog een keer breed op Bart Harms en diens schot doet het net voor de 3e keer bollen, 56e minuut 3-0. Bart Harms krijgt hierna nog een behoorlijke kans uit een mooi aangesneden vrije bal van Bert Meijer. Gasselternijveen probeert uit alle macht om de stand nog iets dragelijker te maken echter onze verdediging geeft geen krimp. Even veren de mensen op de bank van Gasselternijveen op, als een kopbal er in lijkt te gaan, maar met een katachtige reactie weet Vincent Bakker de nul te houden. Arjan japenga en Erwin Buurmeijer worden nog gewisseld en hiervoor mogen Willem Bunk en Joey Piening nog hun minuten maken. PJC kan vervolgens de wedstrijd rustig uitspelen maar verzuimt in deze fase wel om uit te lopen naar een grotere uitslag. Volgende week de uitwedstrijd tegen buurtman DWZ

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link)