Scheidsrechter

Gerdes, G.H.

Accommodatie

Onbekend

Na de bekeruitschakeling van vorige week stond er vandaag de competitie wedstrijd tegen THOS op het programma. Op deze mistige zondagmiddag was al snel duidelijke wie de bovenliggende partij zou zijn. Vanaf het begin werd de richting van de goal van THOS gezocht en in de 9 minuut was het al raak, Erwin Buurmijer  wist de 0-1 binnen te schieten en vanaf  kwam ook de doelpuntenmachine op gang . met goed positiespel werd THOS kompleet overlopen en bij rust was de stand al opgelopen tot 0-6 door goals van Harold Hut (18, 0-2), Willem Bunk (26, 0-3), Bart Harms (27, 0-4), Alexander Norder (33, 05) en wederom Bart Harms (39, 0-6)

Ruststand 0-6

Na de rust ging het als voor de rust eenvoudig verder Erwin Buurmeijer gaf wederom het goed voorbeeld (47, 0-7), waarna Harold Hut zijn 2e van de middag binnenschoot en  de 0-8 liet aanteken(52). Hierna was de scherpte even weg en wist THOS zomaar 2x te scoren en in de 60 minuut was het 2-8. Wellicht werden we hierdoor weer wakker geschut, want vanuit de juiste organisatie en met veel balwisselingen werd THOS van de mat gespeeld en viel hun team als een kaartenhuis in elkaar . In de 68e minuut scoorde de mee opgekomen Ronald de Jonge de 2-9 en  in de 75e minuut schoot Harold zijn 3e binnen, 2-10. PJC bleef goed combineren en Bart Harms mocht ook zijn 3e van de middag maken door met een bekeken lob de keeper te verschalken en de 2-11 binnen te tikken. Hierna was het weer de beurt aan Harold die goed door zette en vervolgens snoeihard in de korte hoek binnen schoot(82, 2-12). Het slotakkoord was voor Joey Piening die met een listige hakbal de eindscore van 2-13 op het scorebord wist te zetten(85).  Vandaag stond ook de laatste wedstrijd van de 1e periode op het programma.  welke uiteindelijk door WEO werd gewonnen. Rest ons te focussen op de volgende periode, echter er zijn meer kapers op de kust, dus alert blijven en zelf de punten pakken is het devies.

Volgende week spelen we thuis te Drieborg.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link)