Scheidsrechter

Meijer, G.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag BNC dat zaterdag ook al een wedstrijd moest spelen een lastige tegenstander wat later ook wel bleek.

PJC startte voorvarend, nl.  al binnen de minuut stonden we met 1-0 voor, als Harold Hut zich goed vrij speelt en de bal verrassend in de korte hoek langs  keeper schiet en broer Bert alleen maar hoeft binnen te tikken. Je zou zeggen dat dit rust bracht echter in plaats van gewoon ons spelletje te spelen werden we onzeker en lieten BNC terug in de wedstrijd komen, door hun te gemakkelijk de bal te laten spelen. Veel gevaar leverde dit niet op en de beste kansen bleven aan onze zijde komen, maar de dreiging van BNC bleef ons de gehele 1e helft parten spelen. BNC was nog wel dicht bij de gelijkmaker echter een van richting verandert schot gaat net over en we weten de 1-0 vast te houden tot de rust. In de rust afgesproken om ons niet gek te laten maken, de meeste kansen waren voor ons en deze zouden ook zeker in de 2e helft weer komen. Dit was ook het geval echter tot 2 keer toe weet de anders zo trefzekere Harold Hut  niet het net te vinden en het bleef maar 1-0 en als dan BNC iets meer vechtlust in de strijd gooit lukt het hun dan toch om de aansluitingstreffer te maken, bij ons teveel mensen voor de bal en balverlies is dan dodelijk, als BNC de bal vanaf de rand zestien beheerst weet binnen te schieten(69e min.) We zijn even de kluts kwijt en direct na de 1-1 is het weer raak een voorzet van links wordt goed terug gelegd  en vrij voor Vincent weet BNC de 1-2 te scoren(74e minuut). Als dan in de 76 minuut Rik Roelfsema ook nog eens een penalty veroorzaakt en hierbij zijn 2e gele kaart pakt is het een verloren wedstrijd. BNC scoort de 1-3 en met 10 man is het dan wel erg lastig om terug te komen. Echter we beginnen ineens wel weer te spelen en weten ook druk te zetten op de verdediging van BNC.  Dit leidt dan ook tot de 2-3 als Harold Hut toch zijn goal weet mee te pikken en in de 87e minuut weet te scoren. Alles of niets en met nog een paar minuten te gaan krijgen we zelfs nog de kans op de 3-3 maar Bert Meijer zijn schot wordt op het laatste moment nog geblokt. Uit eindelijk moeten we concluderen dat we het zelf weggegeven hebben, niet goed met de kansen omgegaan en op de juiste moment niet fel genoeg in de duels gespeeld. Als dan ook nog de uitslag van Wedde - Weo binnen komt en blijkt dat koploper Wedde heeft verloren is het dubbel zuur want we hadden dus een goede slag kunnen slaan vandaag. Nu komt Weo er weer bij en zullen we nog alle zeilen moeten bijzetten om de bovenste plaats te kunnen bereiken.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Drieborg op het programma, hopen dat het weer een beetje redelijk blijft deze week aangezien ook vandaag de thuiswedstrijd van Drieborg al weer afgelast werd.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link)