Scheidsrechter

Rook, L. de

Accommodatie

Onbekend

Wederom een wedstrijd met een aantal afwezigen en wederom gepuzzel om 13 spelers bijeen te krijgen, gelukkig waren Arjan van der Laan (B), Peter Riemeijer(2) en good old Henk de Groot(3) bereidt de groep compleet te maken tegen Oldambster Boys.

3 punten was de boodschap en gaan voor de versteviging van de 3e plek iets wat al snel duidelijk werd want al na 7 minuten was het Joey Piening die de score opende en beheerst de 1-0 binnen schoot.  Al snel stond ook de 2-0 op het scorebord(18e min.), nu was het Alexander Norder die een hoekschop  van Hans Nitters op de juiste waarde wist te schatten en bij de eerste paal binnen kopte. En nadat Bert Meijer in de 21 minuut een vrije trap onder de muur door binnenschoot  en dus de 3-0, was de wedstrijd ook grotendeels gelopen. Oldambtster Boys wist hier weinig tegenover te zetten en daarnaast stond PJC goed georganiseerd te verdedigen en gaf ook niets weg.

Na de rust eenzelfde beeld, wederom Joey Piening die scoorde en nu een voorzet van Bart Harms goed wist binnen te tikken.(48e min.) 4-0. PJC bleef de wedstrijd controleren en Oldambtster liep er achteraan. In de 60e minuut pikt ook Bart Harms zijn goaltje mee als hij een schot van Ronald de Jonge net voor de keeper nog even van richting wet te veranderen, 5-0.  De 6-0 werd gescoord door Henk de Groot( al halverwege de 1e helft ingevallen voor de geblesseerde Bert Hut),  nadat de keeper van Old. Boys een schot van Joey Piening niet onder controle kon krijgen en Henk er als de kippen bij was om binnen te schieten.  Als dan in de slotfase de ingevallen Arjan van der Laan ook nog een s een corner van Bert Meijer goed weet binnen te koppen is de eindstand van 7-0 en de doelstelling bereikt.  Over de gehele wedstrijd een goed combinerend en georganiseerd PJC gezien en indien de kansen nog beter waren benut had het deze middag ook gerust dubbele cijfers kunnen zijn.

Dinsdag staast de uitwedstrijd tegen Gasselternijveen op het programma(19.00 uur) en volgende week zondag spelen we uit tegen WEO die nog volop in de strijd is om de titel.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link)