Datum

22 november 2015 12:00

Accommodatie

Onbekend

Doordat vandaag de competitiewedstrijd tegen Wedde wederom geen doorgang kon vinden, werd vandaag een oefenwedstrijd tegen 3e klasser ASVB gespeeld. De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgrasveld van de v.v. Westerwolde. Aangezien er voorafgaande en zelfs nog gedurende de wedstrijd sprake was van enig hagel en sneeuwval, was het speelveld slecht en moeijlijk bespeelbaar. ASVB wist beter met deze omstandigheden om te gaan dan PJC en de wedstrijd eindigde dan ook terecht in een overwinning voor de Blijhamsters. Al snel werd duidelijk wat voor wedstrijd het zou gaan worden, PJC mocht rustig opbouwen echter zodra de bal richting ons middenveld of spitsen werd gespeeld zaten de Witte Muizen er boven op en met name in de omschakeling wsten ze meerdere keren dreigend te worden. Onze fouten werden direct afgestraft en de 3-0 ruststand was nog gunstig te noemen, In de rust werden Gert Jan Lesterhuis en Bert Meijer gewisseld voor Joey Pieining en Erwin Buurmeijer. Voor Bert was het belangrijk om even weer wat spelminuten te maken na zijn blessure, opgelopen in de bekerwedstrijd tegen Achilles, Na de rust pakte PJC het iets beter op, ASVB werd zelfs onder druk gezet en dit leidde dan ook tot de 3-1 (Arjan Japenga), echter ASVB zetten direct orde op zaken door hun voorsprong uit te breiden. Vrij kort hierna moest Erwin Buurmeijer het spel met een lichte blessure verlaten en mocht de jonge Lars Rietsema zijn (niet onverdienstelijk)debuut in het 1e maken. PJC probeerde het nog wel, echter ASVB, rustig afwachtend, greep z`n kansen en wist uiteindelijk nog 3 x te scoren. Einduitslag 7-1. Hopen dat de volgende week de competitie wel weer door kan gaan, dan staat de thuiswedstrijd tegen Veelerveen op het programma.
Voor meer foto`s kijk op onze Facebookpagina (link)