Scheidsrechter

Hoiting, H.T.

Accommodatie

Onbekend

Op deze zonovergoten 16e oktober stond de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde Oldambtster Boys op het programma. Iedereen was er van overtuigd dat deze wedstrijd beter moest worden gestart als de vorige week. Dat dit leefde bij iedereen bleek al snel want binnen tien minuten was er al een 0-2 voorsprong door goals van Henk Blaauw(5e minuut) en Harold Hut(10e minuut), echter vervolgens was er de teleurstelling van een tegengoal (13e minuut) 1-2. De voorsprong werd hierna snel weer uitgebreid nl. binnen 1 minuut maakte Henk Blaauw zijn 2e van de middag (14e minuut) 1-3. Oldambtster Boys werd achteruit gedwongen en wist alleen maar tegen te houden. PJC bleef aandringen echter de spirit van de eerste 15 minuten was een beetje weg, veel balbezit, veel kansen, maar Oldambtster Boys bleef, hetzij met kunst en vliegwerk, overeind. Toch werd er vlak voor rust nog 1 keer gescoord en goed lopende aanval werd keurig afgerond door Ricardo Buitelaar en met 1-4 werden de kleedkamers opgezocht voor de rust.
Na de thee pakte PJC het direct goed weer op, binnen een minuut werd de score 1-5 door Alexander Norder die liggend op de grond het laatste zetje kon geven. Oldambtster Boys komt er niet meer aan te pas en aanval op aanval rollen richting de goal van de Nieuw Scheemders. In de 58e minuut weet ook Bert Hut zijn goaltje mee te pikken(1-6) vervolgens maakt Henk Blaauw zijn derde van de middag(60e minuut 1-7) Het is dat de keeper van Oldambtster Boys nog de nodige schoten uit zijn doel ranselt anders waren de dubbel cijfers zeker gehaald. In de 70 minuut word Bert Meijer in de zestien onderuit gehaald en mag Harold Hut vanaf de strafschopstip aanleggen voor de 1-8. Een redelijk eenvoudig overwinning. Als dan ook nog eens blijkt dat mede koploper Bareveld verliest en Wedde kostbare punten verspeeld tegen Thos kan de middag helemaal niet meer stuk.
Volgende week is er een inhaal programma aangezien wij dan geen wedstrijd hoeven te spelen zal er donderdag 20 oktober  thuis tegen Mussel worden geoefend. De week erop staat de thuiswedstrijd tegen Nieuweschans op het programma.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link)