Scheidsrechter

Lit, M

Accommodatie

Onbekend

PJC, vandaag op bezoek bij het laaggeklasseerde Nieuweschans, wist een grote overwinning te behalen. Nieuweschans was duidelijk een maatje te klein.
In de eerste helft was eerlijk gezegd het spel niet aan te zien. PJC speelde ver onder zijn kunnen, te gehaast zoekende naar de openingstreffer werd nogal eens de eigen medespeler niet gezien en gekozen voor eigen sucses. Daarnaast was de kwaliteit van de grasmat ook niet om over naar huis te schrijven. Nieuweschans probeerde met veel inzet en werklust de score zo lang mogelijk op de nul te houden, wat dus mede door het spel van PJC een half uur,duurde alvorens de 0-1 op het scorebord kwam. Bert Hut schoot met een droge schot binnen. Eigenlijk was hiermee ook direct de ban gebroken, je merkte aan Nieuweschans dat het zich nu al in geslagen positie voelde en PJC was gewoon de betere ploeg. In de 42e minuut wordt het 0-2 als Kevin Weerd van dichtbij binnen schiet.
Ruststand 0-2
In de 2e helft is het natuurlijk wederom PJC dat bovenliggende partij is en mede doordat Nieuweschans het niet allemaal kan belopen, worden de ruimtes groter en groter en krijgt PJC kans op kans en weet de score uiteindelijk uit te breiden naar 1-8, Scoreverloop: 56e minuut Ricardo Buitelaar 0-3, 68e minuut Bart Harms 0-4, 70e minuut Harold Hut 0-5, 81e minuut 0-6 Kevin Weerd, 82e minuut Ricardo Buitelaar 0-7, 82e minuut(vanaf de aftrap) Nieuweschans 1-7 en in de 85e minuut Kevin Weerd met de eindstand 1-8.
Een simpele overwinning van een niet op volle toeren draaiende PJC, op een tegenstander die een aantal maatjes te klein was.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen Oldambster Boys.

Voor meer foto`s kijk op onze facebook pagina (link)