Scheidsrechter

Hansen, J.H

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest er worden aangetreden tegen Bareveld, dat in de doordeweekse wedstrijd nog hun kans op de 2e periode in rook zag opgaan door een gelijkspel tegen BNC. Dus voor Bareveld stond er veel op  het spel om nog iets van de competitie te maken. Dit lieten zij ook vanaf het begin zien. Gretig begonnen aan de wedstrijd, waar er bij PJC nog her en der een tandje bij had gemogen. Bareveld kwam dan ook terecht op voorsprong. Door niet goed ingrijpen wist de spits van Bareveld eenvoudig door de verdediging te snijden en werd zijn voorzet vervolgens bij de 2e paal simpel binnen getikt 0-1 (12e minuut). Blijkbaar was PJC hierdoor even van slag, want knullig balverlies in de eigen 16 leverde de 0-2 op(14e minuut) en vervolgens werd een te kort ingespeeld terugspeelbal op keeper Bert Veentjer ook nog eens door Bareveld onderschept en binnen 25 minuten stond het 0-3. Stelde PJC hier nog iets tegenover, jawel echter grote kansen werden om zeep geholpen en alleen vanaf de strafschopstip kon er worden gescoord 1-3 (Bert Hut, 34e minuut).

Na de rust moest het dus gaan gebeuren, echter er kwam al snel een domper te verwerken, een misverstand tussen 2 verdedigers leverde een vrije doorgang op voor Bareleld en de 1-4 was een feit. (48e minuut) PJC probeerde er alles aan te doen om dichterbij te komen, alleen het was niet aan hun besteed om vandaag de wedstrijd naar zich toe te trekken in de 61e minuut wist Bert Meijer nog de 2-4 te scoren en kort hierna werd PJC nog een strafschop ontnomen, echter de scheids durfde niet te blazen terwijl hij het fluitje al naar zijn mond had gebracht. Wellicht was er bij de stand van 3-4 nog een sensatie mogelijk geweest echter nu stroomden de krachten langzaam weg bij de spelers van PJC. Bareveld had zijn organisatie goed staan en werkte ontzettend hard voor de overwinning. Uiteindelijk word het dan toch nog 2 - 5 als in blessuretijd Bareveld nog eens weet te scoren. De 1e nederlaag van het seizoen is een feit, echter niet getreurd, Indien beide inhaal wedstrijden gewonnen worden is er nog altijd een voorsprong van 5 punten op concurrent SPW..
Woensdag staat de 1e van 2 inhaalwedstrijden op het programma thuis tegen Borgercompagnie.

Voor meer foto`s kijk op onze facebookpagina (link)