Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

PJC doe zichzelf ruim tekort en mist vele kansen na goede wedstrijd: 3-4 verlies

Onbekend

andaag ontving PJC de ploeg van MOVV vandaag op het mooie sportpark.
De pekelders  hadden wat goed te maken na de nederlaag van vorige week. Na een lekkere trainings week moet het bekende dubbeltje net even de goede kant op gaan vallen en het geluk mee gaan zitten.
Vanaf de aftrap een agressief PJC die met goed veldspel MOVV onder druk zetten wat al in de 3e minuut beloond werd door een 1-0 voorspong binnengeschoten door Harold Hut na goed voorbereidend werk door Maurice Gersonius.
Ook na de voorsprong bleef PJC goed gegroepeerd voetballen en hadden de spitsen van MOVV weinig speelruimte hun snelheid te kunnen benutten.
PJC kwam dan ook in de 9e minuut verdiend op 2-0 door Ricardo Buitelaar .
Na de 2-0 ging MOVV meer van zich afbijten waardoor er enkelel goede mogelijkheden en situaties in de 16 van PJC te zien waren.
MOVV kreeg in de 26e minuut een terecht gegeven strafschop mee, deze werd prima gestopt door de keeper van PJC Bert Veentjer maar moest tot ieders verbazing worden overgenomen omdat de scheidsrechter vond dat de keeper te vroeg van de lijn was gekomen(beetje vreemde beslissing ) . de 2e keer werd de strafschop binnengeschoten waardoor het 2-1 werd.
MOVV zette aan en PJC kreeg het even moeilijk omdat er vergeten werd te voetballen, teveel werd weer de lange bal gehanteerd waardoor er onrust inzet spel van PJC ontstond.
In de 40 minuut scoorde MOVV vanuit een corner de 2-2 .
PJC rechte de rug en werd beloond in de 45e minuut door de 3-2 voorsprong door prima voorbereidend werk van Hans Nitters die Harold Hut in staat stelde zijn 2e van de middag binnen te schieten .
Tevens de ruststand.
Dan direct na rust in de 47e minuut gelijk een grote domper voor PJC die de gelijkmaker:3-3 incasseerde door een kopbal door een volledig vrijstaande speler van MOVV, even weer doorblazen zegt men dan.
Vanaf dat moment herpakte PJC zich op prima wijze door de duels te winnen en goed in de omschakeling te zitten waardoor er vele mogelijkheden kwamen de score te verhogen.
MOVV kon het spel niet spelen wat hun willen, PJC zat er bovenop en had eigenlijk weinig te vrezen van de voorwaartse van MOVV.
PJC stond prima als team en stonden bokkie voor en met elkaar wat iedereen eek weer nodig is om de puntjes te kunnen pakken.
Dan zul je altijd zien, als je zelf niet de kansen afmaakt, dan???
Helaas na een onoplettendheid scoorde MOVV in de slotminuten (87e)de 3-4 en was het ongeloof op de gezichten van de spelers en begeleiding van PJC duidelijk zichtbaar.
Weer net niet.
Grote plus is dat er vandaag een onverzettelijke ploeg in het veld stond waar meer dan genoeg voetbal inzit en vandaag ook heeft laten zien dat als er keihard gewerkt gaat worden iedere tegenstander het moeilijk zal krijgen tegen PJC.
Zal niet lang meer duren dat PJC de onderste regionen gaat verlaten, de groei en ontwikkeling zit er goed in.
Op naar volgende week naar Sellingen waar we het geluk nu eens een keer meer zullen hebben??