Onbekend

1e HEFLT,
PJC moest vandaag de uitwedstrijd spelen tegen SPW die net als PJC ook promoveerden naar de 4e klasse.
Er was maar 1 opdracht voor de Pekelders vandaag, de opgaande lijn doortrekken .
PJC startte dan ook erg sterk aan de wedstrijd en had met gemak binnen 5 minuten op 0-2 kunnen staan, er werd prima gespeeld en SPW kon het even niet bolwerken.
Tot  SPW in de 8e minuut eigenlijk vanuit het niets op een 1-0 voorsprong kwam wat volledig tegen de verhouding in was.
Daarna kwam SPW iets beter in hun lange halen spel waarmee PJC door de snelle buitenspelers van SPW het regelmatig moeilijk kregen.
Het spel golfde op en neer en was erg aantrekkelijk om te zien, SPW was feller en gretiger waardoor PJC het moeilijk had gedurende de rest van de 1e helft.
Toch kreeg SPW geen uitgespeelde kansen en stond PJC verdedigend goed waardoor de rust met een 1-0 achterstand werd ingegaan
2e HELFT.
Een heel ander PJC, er moest korter en feller op de tegenstander gejaagd worden om de wedstrijd te doen kantelen.
Dat gebeurde dan ook, langzaam maar zeker nam PJC op basis van inzet, duelkracht en als team alles voorelkaar te willen lopen het heft in handen.
De voorwaartsen van SPW konden door het korte en felle afjaagwerk van de Pekelders steeds slechter bereikt worden.
In de 75e minuut was daar dan ook de beloning door de gelijkmaker binnen geschoten door Maurice Gersonius:1-1.
SPW bleek van slag, PJC denderde door en nam in de 79e minuut de voorsprong binnengelokt door Ricardo Buitelaar:1-2 PJC.
PJC zag dat SPW het steeds moeilijker kreeg en bleef jagen op iedere bal en man, dit werd dan ook beloond door de derde treffer te maken in de 83e minuut binnen geschoten door Harold Hut:1-3 PJC.
Met nog een 10 tal minuten op de klok had het in de 2e helft sterk spelend PJC eigenlijk niks meer te vrezen, ware het niet dat een vrije trap in de 89e minuut van richting veranderd werd waardoor SPW nog de aansluiting kon krijgen: 2-3.
In de resterende minuten speelde PJC het verder goed uit en konden er weer 3 zwaar bevochten puntjes worden bijgeschreven.
PJC heeft ook vandaag weer laten zien dat het als team een goed voetballende “vechtmachine” is geworden wat in de 4e klasse zekers nodig is.De opgaande lijn is ingezet .