Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Slecht spelend PJC verzuimt Alteveer op 10 punten te zetten en verliest verdiend met 1-2.

Onbekend

Afgelopen zondag kreeg PJC het stugge Alteveer op bezoek.
Na de afgelopen weken in 3 wedstrijden met goed spel 9 punten te hebben behaald was het afwachten hoe PJC zich in de 2e derby ging presenteren.
Vanaf de aftrap was het duidelijk, Alteveer afwachten met een blok op het middenveld en PJC die probeerden de oppeningen te zoeken.
Alteveer hun spel was erg eenvoudig, lange ballen op hun spitsen en erachteraan waar PJC het erg moeilijk mee zou krijgen.
Duidelijk was te zien dat PJC totaal niet in goede doen was en het een erg moeilijke middag zou worden.
In de 38e minuut verkeek de verdediging van PJC op een lange bal die verlengd werd op de spits van Alteveer die beheerst binnenschoot. Daarvoor was het zwak spelend PJC al een aantal keren goed weg gekomen.
PJC heeft in deze 1e helft geen kansen weten te creeeren.

De rust werd ingegaan met een 0-1 achterstand en was de opdracht duidelijk in de 2e helft, meer passie en beleving in het spelletje leggen en kansen zorgen te krijgen.
Alteveer bleef afwachtend spelen en hanteerde de lange ballen op hun spitsen die de verdediging van PJC ook in deze 2e helft de nodige problmen bezorgden.
Omdat ook in de 2e helft bleek dat PJC geen potten kon breken en er ook nog een strafschop bij een 0-1 achterstand werdt gemist was het wachten op een 2e treffer van Alteveer die dan ook in de 68e minuut op het scorebord kwam:0-2 achter.
PJC speelde vanaf dat moment alles of niets en kreeg een paar halve kansjes die smoorden in de verdediging van Alteveer.
Wel scoorde Ricardo Buitelaar in de 86e minuut op goed aangeven van de ingevallen Joey Piening nog de aansluitingstreffer:1-2 maar kon verder gedurende de resterende minuten geen potten meer breken.

Na deze wedstrijd is het erg duidelijk dat als PJC niet als team blijft spelen en de onvoorwaardelijk strijd en inzet om alles voor erlkaar te willen doen als in de voorgaande wedstrijden het iedere wedstrijd erg moeilijk zal gaan worden de puntjes binnen te halen.

Conclusie: Opstaan en op naar aanstaande zondag voor de zware uitwedstrijd tegen Bellingwolde waar de boys er ongetwijfeld weer zullen staan, als team met-, en voorelkaar  strijdend en voetballend.