Scheidsrechter

Hogelink, G.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de derby tegen DWZ op het programma. DWZ dat in de stand net iets boven ons staat en bij winst wel erg dicht genaderd kon worden.Dus we wisten wat er moest gebeuren. In de 1e helft waar we de ploeg die het meest aanspraak mocht maken op een goal echter zoals zo vaak dit seizoen was scoren voor ons een te grote hindernis, Meerdere kansen werden niet benut, Ronald die in de rebound  van ongeveer 12 meter hoog over schoot, Bart die de lat raakte en Harold die 2x oog in oog met de keeper faalde. DWZ kreeg ook de nodige kansen mede doordat we een aantal keren verdedigend niet helemaal goed stonden, maar ook zij wisten niet te scoren.
In de 2e helft was het spelbeeld als in de 1e, wij behoorlijk wat balbezit, zij die probeerden met lange ballen hun spitsen te bereiken. beide teams streden voor de winst en creeerden de nodige kansen. Het spelbeeld golfde over een weer. DWZ werd bijna door ons in het zadel geholpen, Bart probeerde koppend de bal uit te verdedigen, echter kopte de bal richting eigen goal, gelukkig voor ons kon Vincent, die al op weg was naar de andere hoek, deze met een katachtige reactie uit zijn doel ranselen. Het bleef een open wedstrijd en het was wachten op een goal. Diegene die scoorde zou waarschijnlijk ook wel als winnaar van het veld stappen. Maar beide teams bleven de nul houden en hiermede eindigde de wedstrijd in 0-0. Gezien de hele wedstrijd had er meer in gezeten, echter kijkende naar het laatste gedeelte van de 2e helft kon het alle kanten op. 5 wedstrijden op rij ongeslagen is ook een goede reeks, hopen dat we dit de volgende week in een uitwedstrijd tegen de koploper vast kunnen houden.