Onbekend

Vandaag de 2e bekerwedstrijd tegen Muntendam, 3e klasser.
Na afgelopen donderdag tegen 3e klasser ZNC te hebben geoefend en prima veldspel met goede speldiscipline  en beleving te hebben gezien toog PJC vandaag naar Muntendam.
PJC miste nogal wat vaste basis krachten maar is dit seizoen beter in staat dit op te kunnen vangen, zo ook vandaag weer te zien was.
De start was niet zo best, in de 2e minuut kwam PJC door een kopbal van een compleet vrijgelaten speen van Muntendam al op een 1-0 achterstand.
Door alle wijzigingen moest er even "gezocht" worden, het zoeken was al snel voorbij.
PJC herpakte zich en ging steeds beter voetballen, prima positiespel met veel beweging in het team, Muntendam moest zoeken en wist het soms niet te vinden.
PJC de betere pleog en de betere kansen.
De pech was dat de scheidsrechter een duidelijk/ grove in de rug duw overtreding in de 16 meter op Gert in de 32e minuut niet als strafschop waardeerde, een grove fout van de leidsman.
PJC bleef beter en werd dan ook beloond door in de 40e minuut de prachtige gelijkmaker door youngster Jur Bontjer binnengeschoten.
Ruststand:1-1
Na de rust was PJC weer timide aan het ingrijpen bij een hoekschop  in de 50e minuut kwam PJC op een 2-1 achterstand.
PJC was even van slag en vergat verder te "voetballen", te vaak werdt op onverklaarbare wijze de lange bal gezocht wat het spel van de Pekelders niet tengoede kwam, PJC MOET gewoonweg gaan voetballen.
Toch kreeg PJC de nodige kansen, vanuit 1 zo een kans werd via een scrimmage de bal 40 centimer over de doellijn van Muntendam gewerkt, de spelers, keeper en supporters zagen dat de bal zeker 40 cm over de doellijn was maar de scheidsrechter die naast de doelpaal op de achterlijn stond zag het niet?, Onvoorstelbaar maar waar anders sta je op 2-2.Wat zeer terecht zou zijn geweest.
Vanuit een counter vanaf eigen helft maakte een speler van muntendam na een lange rush(zwak verdedigend werk van PJC) de 3-1 in de 80e minuut.
PJC bleef gaan en maakte door Bert Meijer de terechte aansluitingstreffer(denk je dan) maar de scheidrechter ging blind op het ZWAAR onterecht vlagsignaal van de grensrechter van Muntendam.
Einduitslag;3-1 voor Muntendam.