Scheidsrechter

Roos, P.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma, maar daarnaast was het ook de laatste officiele wedstrijd van Mark, Jan Draadjer en Jan Geert de Boer, die allen om uiteenlopende redenen hun afscheid hadden aangekondigd. De doelstelling was dan ook om er voor hun maar ook voor onze trouwe supporters een leuke pot voetbal op de mat te leggen. Helaas gooide het weer roet in het eten en was het haast een herfst dag maar dat mocht de pret niet drukken.
De wedstrijd werd voortvarend gestart en al na 4 minuten wisten we de 1-0 te scoren, Vincent Kral wist goed de ruimte te benutten en kreeg de bal ideaal aangespeeld. Oog in oog met de keeper wist hij een beetje met behulp van deze te scoren. Waar je zou verwachten dat dit vertrouwen gaf bleek het tegen over gestelde Old. Boys kreeg iets meer grip op het spel en wist dan ook in de 15e minuut de 1-1 aan te tekenen. De 1e helft kabbelde voort en doordat wij mee gingen in het spel van de tegenstander bleef het lang een wedstrijd van bedenkelijk niveau, mede doordat wij bij balbezit te weinig in beweging waren en iedereen maar stond af te wachten wat er ging gebeuren. Tegen de rust kwam er ineens een opleving en wisten we een aantal goede kansen te creeren die echter allen op niets uitliepen en derhalve gingen we met 1-1 de rust in.
Na de thee pakten we de draad goed op en was het uitgerekend onze aanvoerder Rik die het goede voorbeeld gaf en al in de 49e minuut de 2-1 wist aan te tekenen. De organisatie stond beter en Old. Boys kwam eigenlijk niet meer aan aanvallen toe. De kans op 3-1 werd in eerste instantie door Bert Hut om zeep geholpen, die een aan ons toegekende strafschop niet wist te benutten. Kort daarna kregen we nog eens een strafschop welke door Ricardo wel onberispelijk binnen werd geschoten 3-1 in de 67e minuut. Aangezien er voorafgaande aan de strafschop ook nog eens iemand van Old Boys van het veld werd gestuurd was de wedstrijd in feite een gelopen koers. Old Boys bleef stug verdedigen en wij wisten geen raad met de vele kansen die nog werden gecreerd. Mark kreeg zijn publiekswissel en werd bedankt voor zijn inzet met een boeketje bloemen en Hans mocht na een blessureperiode nog even zijn opwachting maken. Maar zoals gezegd veel kansen weinig scherpte resulteerde in een 3-1 overwinning tegen de nummer laatst. Door deze overwinning eindigen we als 10e in de competitie. Na de wedstrijd werden Jan en Jan Geert ook nog bedankt voor hun werkzaamheden die zij in al die jaren voor PJC 1 hebben gedaan, ook zij mochten een boeketje bloemen in ontvangst nemen. Aansluitend was er nog een buffet geregeld door de supportersvereniging, waarvoor onze dank. Daarnaast is een woord van dank wel op zijn plaats voor allen die ons dit jaar hebben gesteund en bijgestaan, de supporters, het kantinepersoneel, de sponsoren,het bestuur, de jeugdspelers en allen die we hierbij vergeten zijn.