Venema, G.

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week al de volle winst op laagvlieger Veelerveen te hebben gepakt, was er vandaag wederom winst op het evenzo laag geklasseerde Drieborg.
Al snel in de wedstrijd wisten we via Bert Hut de score open te breken middels een goal in de 3e minuut van de wedstrijd. Gesteund door de snelle voorsprong wisten we goed de druk op Drieborg op te voeren. In de 14 minuut mocht Pascal Zijl aanleggen voor een vrije trap zo`n 25 meter vanaf het doel van Drieborg. De keeper van Drieborg wist de niet eens zo goed ingeschoten bal niet goed te pareren en de bal rolde over de doellijn, 0-2. Kort daarna in de 21e minuut wist Bert zijn 2e van de middag aan te tekenen en met een 0-3 voorsprong kregen we alleen maar meer ruimte om te voetballen. Drieborg speelde een uiterst ongelukkige wedstrijd en wist nagenoeg geen enkele kans te creeren. daarin tegen kregen wij nog wel een aantal kansen, echter werden we iet wat slordig in de afwerking. Direct na de rust wisten we op een 0-4 voorsprong te komen door een prachtige kopbal van Willem Bunk. Hiermee was de wedstrijd volledig gelopen. Drieborg was niet bij machte om onze solide verdediging onder druk te zetten en de royale voorsprong zorgde ervoor dat de scherpte er een beetje af ging. Uiteindelijk tekende Ricardo Buitelaar in de 84e minuut nog voor de 0-5. Een keurige overwinning op een achteraf tegenvallend Drieborg.