Scheidsrechter

Vries, H.M. de

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen Wedde de voormalige werkgever van trainer Gert de Wal, op het programma. Wedde stond net onder ons op de ranglijst en voor ons was het een kwestie van ,bij winst blijf je erbij. Het eerste kwartier was het een redelijk gelijk opgaande strijd. Wedde kreeg een goed kans maar Bakker redde en wij kregen ook een tweetal kansen, echter ons vizier stond niet op scherp of het kan ook zijn dat de scherpte ontbrak. Gaandeweg de 1e helft kreeg Wedde meer grip op het spel en moesten wij meer en meer achter hun aanlopen, wat resulteerde in de 0-1. Een voorzet vanaf links belande in onze zestien en Calvin kwam 2 tegen 1 te staan en een speler van Wedde kon van dichtbij intikken. De rest van de 1e helft bleef Wedde de bovenliggende partij en kwamen we er niet aan te pas tot in de 44 minuut. Bert Hut speelde Ronald vrij echter zijn inzet was te slap en hun keeper kon redden. Na de rust was het wederom een gelijk opgaande strijd, met dien verschil dat wij een achterstand moesten goed maken. Er werden meer risico`s genomen, wat betekende dat er meer ruimtes ontstonden voor de snelle spitsen van Wedde. Dit leidde in de 67e minuut tot de 0-2 een diepe bal werd goed op waarde geschat door hun spits terwijl een drietal spelers van ons te laat waren 0-2. wedstrijd gelopen zou je gezien het beeld zeggen. Wij probeerden met een alles of niets offensief nog de aansluiting te krijgen echter tot grote kansen mocht dit niet leiden. Wedde daarin tegen kreeg nog behoorlijk wat kansen en ging hier voor ons gelukkig niet goed mee om. Tot in de blessuretijd de 0-3 werd gescoord. Een wedstrijd om snel te vergeten of om van te leren, het is maar hoe je het bekijkt. In ieder geval stonden we met lege handen en was onze tegenstander beter vandaag. Op naar volgende week als de uitwedstrijd tegen Westerwolde op het programma staat.

Voor meer foto`s kijk op onze facebookpagina (link)