Scheidsrechter

Majid, S.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag kwam er in en tegen Wedde een einde aan onze ongeslagen status van 2015. Vooraf wisten we dat het geen makkelijke partij zou worden, echter gesterkt door de voorafgaande resultaten, gingen we met veel vertrouwen deze wedstrijd in. Mede door het goed uitvoeren van de tactiek van de trainer hoe we Wedde het beste konden bespelen waren we in de 1e helft zekere niet de minder ploeg. Wedde raakte geirriteerd doordat ze niet in hun spel kwamen en wij schuwden de duels niet zodat er in de 1e helft een boeiende en strijdlustige wedstijd ontstond, waarbij het alle kanten op kon gaan.
Beiden ploegen wisten relatief weinig kansen te creeeren en waar er kansen waren stonden de keepers hun mannetje  of de onnauwkeurigheid ontbrak 0-0 de ruststand en met een goed gevoel kwamen we uit de kleedkamer.  Al snel kregen we een haast niet te missen kansen op de 0 -1 echter Arjan schoot na een mooie breedte pass van Harold tegen de paal. Wedde kreeg hierna iets meer grip op het spel maar kon dit niet in scoringskansen omzetten, daarnaast stond onze verdediging als een huis en gaven we de spitsen van Wedde geen ruimte om tot scoringskansen te komen. Een van hun spitsen wist vanaf een moeilijke hoek nog eens de lat te raken, maar de wedtrijd leek uit te draaien op een gelijkspel. Echter dit was niet het geval, Wedde wist in de 74 minuut uit een corner de 1-0 te scoren. en voor ons werd het zaak om de gelijkmaker te gaan forceren. Dit betekende dat er meer ruimte kwam voor Wedde, echter hier gingen zij voor ons gelukkig niet goed mee om. Als dan in de 90e minuut Wedde wederom uit een corner weet te scoren is de wedstrijd gelopen.  Hard gewerkt en  misschien was een gelijkspel wel de terechte weerspiegeling van de wedstrijd geweest, maar op het eind stonden we met lege handen. Op naar de volgende week als de inhaalwedstijd tegen Veelereveen uit op het programma staat. Hans zal deze wedstrijd moeten missen aangezien hij tegen z`n 4e gele kaart van dit seizoen opliep en derhalve geschorst is. Hij heeft niet het geluk wat Wedde wel in de bij ons gespeelde wedstrijd overkwam. Wel kaarten krijgen maar niet op het wedstrijdformulier worden vermeld. Complimenten aan de overigens goed leidende scheidrechter Majid, die in deze niet altijd makkelijke wedsrtijd uiteindelijke 6 gele kaarten moest trekken.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina ( link )