Bloem, H.C.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest er gestreden worden tegen de nummer laatst, nl. Oldambtster Boys.

Waar je zou zeggen een gemakkelijke wedstrijd heeft men het mis, PJC heeft het altijd lastig in Nieuw Scheemda.

Zo ook weer vandaag, op een slecht bespeelbaar veld kwamen we bijna niet tot goed voetbal en pasten we ons maar al te snel aan bij het niveau van de tegenstander. Gelukkig voor ons wisten we redelijk snel tot scoren te komen. Al in de 6e minuut weet Harold de bal binnen te schieten en staan we dus met  0 – 1 voor. Waar je zou zeggen dat het voetbal beter zou worden is het dus niet zo, rommelig en zonder enig vorm van overleg kabbelde de 1e helft voort. Het was Vincent die ons op de been hield door tot twee keer toe een schot uit zijn goal te tikken.

De 2e helft begon wederom voortvarend want al na 5 minuten stond de 0 – 2 op het scorebord (ach nee die was niet aanwezig). Een perfect geplaatste voorzet van Rick Haan  belande op het hoofd van Bert Hut en deze wist onberispelijk raak te kopen. De organisatie strak houden en de wedstrijd uitvoetballen was het devies, alleen bleef het onrustig in ons spel. Er werden nog wel een aantal kansen gecreëerd, echter gescoord werd er niet meer. Oldambtster boys probeerde nog een goal te forceren en kwam ook een aantal keren dichtbij, alleen Hans wist Vincent tot 2 keer toe op de lijn te assisteren en zodoende de nul te houden. Gezien de kansen verhouding in de 2e helft had ook een uitslag van 2 -  6 het resultaat kunnen zijn maar het bleef bij onze 2 goals en zodoende konden we 3 punten aan ons totaal bijschrijven. Een slechte wedstrijd en snel vergeten, op naar volgende week als we tegen buurman DWZ moeten aantreden