Nieuws

Club van 50 - Verslag van 2018/2019                                  

De Club van 50 bestaat momenteel uit 61 leden, die jaarlijks € 50,00 bijdragen, hierdoor kunnen wij financieel bijdragen aan extra investeringen en andere uitgaven voor P.J.C. De leden bestaan uit mensen en bedrijven die P.J.C. een warm hart toedragen.

We hebben dit jaar een bijdrage aan het VIB-toernooi en hebben we geïnvesteerd in verbeteringen van de beeldschermen en geluid in de kantine. Door het verdwijnen van ISDN waren investeringen noodzakelijk. Ook hebben we dit jaar weer bijgedragen aan de kosten van de fysiotherapie voor verenigingsleden.

Met een aantal mensen zijn we bezig om een plan op te stellen om de kantine aan te passen en te verduurzamen. Een project waar de Club van 50 een bijdrage aan kan leveren. Wel is een en ander afhankelijk van ontwikkelingen bij de club.

U ziet nuttige en leuke investeringen die gerealiseerd kunnen worden door de leden. De namen van de leden zijn te vinden op het bord van de Club van 50 achter de bar in de kantine.

Er worden ook regelmatig ideeën aangedragen door leden van de Club van 50 die we meenemen in de keuze om in bij te dragen.

We willen alle leden hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

 Aanmelden kan op de volgende manieren:

  • Via de website: www.vvpjc.nl, ga in het menu naar: Club – Club van 50 – aanmelden.
  • Stuur een e-mail naar: clubvan50@vvpjc.nl
  • Of persoonlijk bij:

Eddy van Hoorn

Ds. S. Tjadenstraat C 124, 9663 RE  Nieuwe Pekela

Tel: 06-13805995

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!