Scheidsrechter

Dooren, A.C. van

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen het hoger en voor promotie voetballend Bareveld op het programma. Een beladen wedstrijd mede door de manier waarop hun trainer in de social media schreef "even 3 punten pakken vanmiddag". Voor ons een extra motivatie om het niet zover te laten komen. Echter al snel in de wedstrijd keken we tegen een achterstand aan. een uitrap van hun keeper werd niet goed door onze verdediging getaxeerd en in de 6e minuut was het al raak 0-1. Zij speelden beter/sterker en creerden een aantal goed mogelijkheden. Intussen had Gert met een blessure het veld al moeten verlaten en was Bart voor hem in de wedstrijd gekomen.Als dan in de 36e minuut de 0-2 valt is er weinig hoop meer op een goed resultaat. Maar wellicht was dit de ommekeer in de wedstrijd, wij kropen meer en meer uit onze schulp en komen steeds vaker voor het doel van Bareveld. Als dan in de 39 minuut een verdediger van Bareveld hands maakt in de 16 en Hans de toegekende strafschop onberispelijk binnen schiet, onstaat er weer een sprankje hoop.Kort hierna moet Ricardo aan de noodrem trekken en deze overtreding levert hem een gele kaart en een schorsing voor de volgende wedstrijd op. 1-2 bij rust geeft nog kansen. De thee heeft blijkbaar een goede werking op ons want wij komen sterker uit de pauze dan onze tegenstanders. Al in de 53e minuut scoort Harold de 2-2 nadat de keeper van Bareveld een snoeihard schot van Pascal niet goed onder controle krijgt en Harold er als de kippen bij is om binnnen te tikken. Bareveld lijkt aangeslagen en als Bart vervolgens in de 59e minuut een vrije trap keurig langs de muur en de keeper van Bareveld plaatst, is de 3-2 een feit. Bareveld is het even helemaal kwijt. geforceerd gaan ze op zoek naar de gelijkmaker, echter onze verdediging en middenveld geven geen krimp. Fanatiek blijven we vechten om de voorsprong te behouden, Bart loopt in zijn fanatisme nog tegen een gele kaart op,  Bareveld weet geen uitgespeelde kans meer te creeren en wij blijven in de tegenstoot levensgevaarlijk, echter kunnen de Knock Out niet plaatsen. Pascal raakt ook nog eens geblesserd en kan niet verder spelen, hij wordt vervangen door Rick Haan. Als iedereen denk dat de winst bijna binnen is slaat het noodlot als nog toe. Bij een voorzet loopt een tegenstander tegen de zich breed makende Bert Hut op en de scheidsrechter constateerd een overtreding en beslist strafschop. Bert krijgt geel en Bareveld laat zich in de 94e minuut dit cadeautje niet ontnemen. 3-3. Kort daarna fluit de overigens goed leidende scheids af en kun je je afvragen of je vanmiddag 1 punt gewonnen of 2 verloren hebt. Wie zal het zeggen?