Scheidsrechter

Caglak, D.

Accommodatie

Onbekend

Na de uitputtingslag tegen Wedde was er weining tijd om te herstellen en moest er op donderdag al weer aangetreden worden tegen Bareveld. PJC kwam goed uit de startblokken en wist vrij snel de nodige kansen te creeren en in de 7e minuut was het dan ook raak als Hans Nitters van dichtbij kon binnen tikken. Goede start zou je zeggen, echter wat volgde was minder goed. De niet geheel fit aan de wedstrijd begonnen Bert Hut moest zich in de 16 minuut al laten vervangen door Arjan Japenga. dit gebeurde kort nadat Bareveld op gelijke hoogte was gekomen doordat een aanvaller geheel ongehinderd tussen 2 PJC verdedigers kon inkoppen. en als dan ook nog eens de 1-2,, wederom door niet goed ingrijpen valt, helpen we Bareveld alleen maar in het zadel. Ons spel werd er niet beter op terwijl Bareveld zich goed georganiseerd liet inzakken en steeds beter grip op de wedstrijd kreeg. PJC was niet bij machte de wedstrijd naar zich toe te trekken, het spel van PJC oogde als van een laag geklasseerde en de koppies ging steeds meer naar beneden. De reeds ingevallen Arjan Japenga moest in de rust alweer gewisseld worden nadat hij vlak voor de rust smerig van achteren getorpedeerd werd en de overigens goed leidende scheidsrechter verzuimde dit met een rode kaart te bestraffen. In de 2e helft werd er met meer bezieling gevoetbald echter Bareveld stond goed en bleef loeren op de counter. PJC liep deze wedstrijd echter tegen zichzelf te voetballen en ondanks dat er nog de nodige kansen onstonden was het de keeper van Bareveld of de niet aanwezige scheprte aan PJC zijde die ervoor zorgde dat we niet gingen scoren. Bareveld daar in tegen wist nog wel een keer te scoren en in de 56e minuut 1-3 binnen te koppen.  Gaandeweg de wedstrijd werd het dan ook steeds lastiger om de achterstand goed te maken en uiteindelijk wist Bareveld volledig verdiend de overwinning naar zich toe te trekken. 2e verlies in deze cruciale week, komende zondag de wedstrijd tegen het altijd lastige Sellingen een wedstrijd mee tellend voor de 2e periode en belangrijk voor plek 3 in de competitie.

Voor meer foto`s kijk op onze facebook pagina (link)