Scheidsrechter

Vries, J. de

Accommodatie

Onbekend

Vanaf het begin was PJC de bovenliggende partij en was het aan Thos om de nul te houden en in een counter toe te slaan. Echter  de scherpte was bij PJC nog niet aanwezig aangezien 2 100 % kansen niet werden verzilverd. In de 9e minuut was het toch raak, Kevin Weerd was attent bij een hoekschop en wist de afgeslagen bal snoeihard via de onderkant lat binnen te schieten. Vrij snel hierna kregen we een uitgelezen kans om de 0-2 te scoren echter Hans Nitters verzuimde vanaf 11 meter raak te schieten. in de 23 minuut kwam THOS met 10 man te staan nadat de scheidsrechter een speler van THOS met 2x geel van het veld stuurde. PJC bleef de betere ploeg en in de 36e minuut was het wel raak als Henk Blaauw binnenschiet 0-2. vanaf dat monent ging het snel. 37 minuut 0-3 Harold Hut, 40 minuut 0-4  Henk Blaauw en 45 minuut 0-5 Harold Hut.
Na de rust was het echter super slecht wat PJC vertoonde, THOS liet zich inzakken en PJC speelde in een te laag tempo  toonde te weinig creativiteit  en ging te veel lopen met de bal. THOS bleef simpel overeind en wist zelfs nog 2 x te scoren. In de slotfase wist Bart Harms de 2-6 nog binnen te schieten. op basis van de 1e helft een verdiende overwinning, in de 2e helft te weinig laten zien. Uiteindelijk gingen de 3 punten mee naar Nieuwe Pekela en staat voor volgende week de thuiswedstrijd tegen BNC op het programma.