Scheidsrechter

Hassing, A

Accommodatie

Onbekend

Na de lastige uitwedstrijd vorige week tegen Meeden moest er vandaag wederom tegen een, op papier, pittige tegenstander worden aangetreden, nl. tegen het als 3e geklasseerd staande Bareveld.
PJC  kende een goed begin en had vanaf minuut 1 de zaakjes goed op een rij staan. Met behoorlijk goed combinatiespel werd Bareveld continu onder druk gezet en waar hun keeper nog een aantal keren wist te redden was het in de 25e minuut raak. Bert Hut werd goed in de diepte aangespeeld, de keeper van Bareveld twijfelde een moment en Bert wist de situatie goed te benutten door hem beheerst te omspelen en binnen te schieten (0-1). Nu moest Bareveld komen, echter zonder overtuiging werd steeds de lange bal gespeeld en wist de verdediging van PJC redelijk eenvoudig overeind te blijven. De grootste kans voor Bareveld ontstond doordat keeper Veentjer een lage voorzet niet klem kreeg en de aanvaller van Bareveld in 2e instantie de bal in het zijnet schoot. Vlak voor de rust wist Bart Harms nog bijna te scoren echter zijn slalom werd nipt door de keeper gepareerd en hiermee was de ruststand 0-1.

Na de thee, een ontketend PJC, want binnen 3 minuten was de score verhoogd naar 0-3. Al binnen de minuut scoorde Harold Hut zijn 1e van deze wedstrijd nadat de keeper van Bareveld een schot van Bart Harms niet onder controle kon houden en Harold er als de kippen bij was en binnen 2 minuten was het wederom Harold die zijn 2e van de middag wist aan te tekenen nadat hij een voorzet van Bart Harms beheerst wist binnen te tikken. Bareveld was compleet van slag en gaf onzettend veel ruimte weg, PJC kon naar hartelust combineren en had de touwtjes stevig in handen. In de 60e minuut was het wederom raak, een goed lopende aanval over links waarbij Harold Hut op maat werd bedient door Ricardo Buitelaar leverde de 0-4 op. Tussentijds was er al een goal van Kevin Weerd afgekeurd wegens buitenspel(?). Bareveld kon hier nagenoeg niets tegenover zetten, veel inzet maar dit leidde niet tot enige dreiging om de verdediging van PJC te doen wankelen. Even was er nog een moment van verbazing voor het niet geven van een strafschop als de doorgebroken Harold Hut door de keeper binnen de zestien onderuit wordt gehaald, echter de zeer goed leidende scheidsrechter Nadia Stevanova uit Groningen zag hier geen overtreding in. PJC geloofd het wel een neemt iets gas terug, Bareveld weet in de 86e minuut nog hun eretreffer te scoren en hiermee de einduitslag op 1-4 te bepalen. Een zeer goede overwining van een degelijk PJC.

Volgende week is er een inhaalprogramma, echter aangezien PJC niets in te halen heeft is het een vrij weekend waarna over 14 dagen JVV op bezoek komt.
Helaas doordaat onze fotograaf afwezig was zijn er geen foto`s van de wedstrijd.