Scheidsrechter

Wal, R. van der

Accommodatie

Onbekend

Op deze doordeweekse dag moest er aangetreden worden tegen Borgercompagnie. De eerste wedstrijd was niet doorgegaan omdat onze tegenstander geen elftal op de been kon krijgen en het leek er heel even op dat het nu weer zo zou zijn. 5 minuten vor aanvang van de reguliere aanvangstijd was Borgercompagnie nog niet compleet en na een wachttijd van 25 minuten kwamen de aanvullende spelers er eindelijk aan. Totaal 9 spelers was datgene waarover zij beschikten. Nu over de wedstrijd wat eigenlijk geen wedstrijd was, al binnen dee minuut stond er 1-0 op het score bord en na 5 minuten was het al 3-0. Zonder hier teveel over te willen schrijven want dat is in de landelijk pers al gebeurt wil ik het volgende nog meedelen Ruststand 21-0. Eindstand 40-0. Een krankzinnig wedstrijd tegen 9 spelers die er stonden voor hun vereniging en zich nooit hebben ingegraven en de strijd vol zijn aangegaan, dit was tevens hun valkuil, want tegen een gretig PJC was niet te voetballen deze avond.
Topscoorder was Harold Hut met 17 goals, terwijl Kevin Weerd er ook 9 binnen schoot.
Wat volgde was een compleet mediacircus op Koningsdag. Blijkbaar was dit nog nooit vertoond in een standaardklasse.

Maar goed het leverde maar 3 punten op en weer de 1e plaats in de ranglijst.
Zondag wacht de uitwedstrijd tegen JVV, waarna er op woensdag weer ingehaald moet worden uit bij DWZ.

Voor meer foto`s kijk op onze Facebookpagina (link)