Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelde PJC op het mooie kunstgras van de VV Omlandia uit Ten Boer tegen 5e klasser Woltersum.
Opdracht voor pjc was de ingezette lijn door te trekken en uit te breiden, dat gebeurde dus.
PJC heerste met goed en variabel positiespel vanaf de aftrap, duidelijk was het klasse-, krachtsverschil te zien en was het wachten op doelpunten die ook kwamen.
Binnen een paar minuten scoorde Tom Van der Schuur 4 x maar  miste ook nog de nodige kansen.
Met gemak had de russtand groter kunnen zijn.
In de rust 5 wissels toegepast en had even invloed op het spel, even elkaar weer vinden maar dat was vrij snel gebeurt en werdt er weer makkelijker gevoetbald met de eindstand van 7-0 winst voor PJC
As donderdag 29 Augustus de volgende tescase in de uitwedstrijd om 19.00 uur tegen Alteveer.