Hanning, K.E.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen koploper Meeden op het programma.
Het bleek al snel dat het een moeilijke middag zou gaan worden aangezien er zich `s morgen 3 spelers ziek afmelden. Onze leider vond Joey Piening nog bereid om mee te gaan en zo ging de reis naar Meeden met 1 A-junior en 2 B-junioren in onze gelederen. De thuiswedstrijd was in 2-2 geeindigd(de 1e verliespunten van Meeden dit seizoen) en hierin waren we zeker niet de mindere. vandaag was dus alles anders. Starten met een A-en B junior in de basis betekende dat we bij lange na niet op volle kracht waren en we moesten hopen op een stunt. Meeden begon fel aan de wedstrijd en wist in de 1e 20 minuten door hun overdreven felheid de nodige overtredingen te maken, die niet altijd op de juiste manier door de scheids werden afgestraft. Dit leidde er dan ook toe dat na een zoveelste charge op de benen van Hans, deze al na 20 minuten geblesseerd het veld moest verlaten. Joey moest dus vroeg aan de bak. Na nog een overtreding op Pascal vreesden we voor het ergste, met 10 man verder, echter Pascal verbeet de pijn en bleef door voetballen. Meeden wist nauwelijks kansen te creeeren en de beste kans was nog wel voor ons. Harold kreeg de bal rand zestien aangespeeld, draaide goed weg van z`n tegenstander en schoot vervolgens rakelings naast.
De rust werd zonder tegengoal gehaald en kwam als geroepen op alles even goed op elkaar af te stemmen en krachten op te bouwen voor de 2e helft.
Ook de 2e helft startte Meeden met veel druk naar voren om te proberen zo snel mogelijk een goal te maken, kansen leverde dit voor hun niet op, wel veel balbezit. In de 55e minuut was het helaas wel raak, uit een corner kon een speler van Meeden de bal vrij inkoppen, 1-0. Hek van de dam, zou je zeggen, echter Meeden was veel te onrustig aan de bal en probeerder steeds met lange ballen hun spitsen te bereiken, wij daar in tegen werden af en toe wat brutaler en zochten steeds meer de aanval op. Dit leidde nu niet direct tot grote kansen, maar we gaven de koploper zeker knap partij. Langzamerhand zag je dat de krachten bij enkele spelers verdwenen, maar we bleven als team vechten voor een goed resultaat. Ondanks de tegenslagen(ziekte en het vroeg uitvallen van Hans) wist de ploeg zich goed staande te houden en kunnen we met opgeheven hoofd terug kijken op deze wedstrijd