Scheidsrechter

B. Bos

Accommodatie

Sportpark Burg. Boekhoven

NIEUWE PEKELA - PJC heeft zondag in eigen huis met 1-2 verloren van Siddeburen. De Pekelders hadden op basis van de tweede helft meer verdiend.

Halverwege het duel keek PJC tegen een 0-2 achterstand aan. Defensief hadden de Pekelders de zaakjes duidelijk niet op orde. Er werd simpelweg slecht verdedigd en daarvan profiteerde Siddeburen tweemaal.

‘Alleen maar aangevallen’

,,In de tweede helft hebben we alleen maar aangevallen”, zegt trainer Wouter Valeton. Tom van der Schuur zorgde al snel voor de 1-2. ,,Die goal viel op tijd, maar het zat niet mee in de afronding of in de eindpass. En ik moet ook zeggen dat Siddeburen goed verdedigde en de organisatie achterin goed had staan”, aldus Valeton.

Gemiste strafschop

In aanvallend opzicht deed Siddeburen eenmaal van zich spreken en dat leverde prompt een strafschop op. Die werd echter gemist. Ook aan de andere kant werd niet meer gescoord, zodat PJC een toch wel onnodige nederlaag opliep.