Scheidsrechter

Groenewegen, R.M.

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de wedstrijd tegen het lager geklasseerde THOS op het programma, een wedstrijd waarin het belangrijk was om de punten in eigen huis te houden en zodoende aansluiting bij de top te houden. We begonnen zeer goed want al in de 2e minuut werd de 1-0 gescoord. Goed doorzetten van Arjan gevolgd door een diagonaal schot in de lange hoek  betekende een snelle voorsprong. Iets wat tegen een ploeg als THOS van belang is aangezien zij alleen maar sterker worden naarmate zij de nul kunnen houden. Een streep door hun rekening dus. Als dan ook nog eens in de 7e minuut de 2-0 door Willem tegen de touwen wordt gekopt is de wedstrijd eigenlijk al gelopen. THOS heeft niet het vermogen er iets van te maken. Vervolgens valt in de 17 e minuut de 3-0 door Harold en in de 32e minuut de 4-0 door goed doorzetten van Ricardo. Een afgang voor THOS dreigt, echter wij verzuimen om voor rust al een grotere voorsprong te nemen.
Na de thee pakken wij het goed weer op. THOS probeert met een ander systeem ons het moeilijk te maken, maar al in de 50e minuut weet Hans door hun centrum te slalommen en de 5-0 binnen te schieten. Er onstaat ontzettend veel ruimte voor ons en we kunnen naar hartelust het spel maken. In de 65e minuut scoort Gert Jan Lesterhuis (ingevallen voor Hans) met een fraaie afstandschot de 6-0. THOS komt er niet aan te pas en wij verzaken om nog verder te werken aan ons doelsaldo, vele kansen worden gecreeerd, echter even zovele om zeep geholpen. Al met al  is de overwinining geen moment in gevaar geweest en is het een makkelijke overwinning op een matig spelend THOS. Langzamerhand komen we weer dichter bij de top. Echter het verschil in aantal wedstrijden geeft een vertekend beeld. Spannend is het wel als je kijkt naar de stand, de nummer 1 heeft 33 punten, wij op plek 8 maar 5 punten minder. Er kan nog van alles gebeuren. Volgende week uit naar Wedde, dat vandaag pijnlijk met  4-1 verloor van BNC.
Voor meer foto`s kijk op onze Facebook pagina (link )